Velkommen til MJ Handyman

 

Velkommen hos MJ handyman

Søger I en dygtig og troværdig håndværker? Eller har I brug for hjælp til opsætning af jeres nye køkken- carport-udestue eller generel vedligeholdelse af jeres hjem? Så er jeg den fornuftige samarbejdspartner på jeres næste projekt.

Enhver opgave – såvel tømrer-maler-vvs-montage-mureropgaver og mindre  anlægsarbejder – udføres altid i tæt samarbejde med jer. Med udgangspunkt i jeres ønsker og behov finder vi en løsning, der indfrier forventningerne til det arbejde som skal udføres, hvad enten I mangler hjælp til en traditionel opgave eller et mere specielt projekt.

 

Kvalitetsbevidst service

Alle opgaver, store som små, udføres grundigt, effektiv og kvalitetsbevidst. Jeg holder mig løbende opdateret på markedets nyeste udstyr og teknikker i bestræbelse på at levere den optimale service og som sikrer jer veludført håndværk, når I vælger mig som jeres samarbejdspartner.

 

Jeg  løser alle former for opgaver

Få et overblik over, hvad Jeg kan hjælpe med her på hjemmesiden. Har I spørgsmål til mit arbejde, er I altid velkomne til at kontakte mig på tlf. 23 96 91 54

Jeg ser frem til jeres henvendelse.